Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Vangsø Brugskunst

Tornbjerg 80

8732 Hovedgård

Ved Rikke vangsø

CVR 41802049

Email:Kontakt@vangsoe-brugskunst.dk

Tlf 61474251 Efter kl 15

Priser

Hos Vangsø brugskunst tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Vangsø Brugskunst modtager betaling med Mobilpay og Visa, master Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Afhent ved lager

Når du har afgivet en bestilling , kan du vælge afhent ved lager( men kan først afhente din varer ved lager når du har fået en email fra mig)Dette er gratis.

Levering med GLS eller DAO til nærmeste pakkeshop uden omdeling 55kr eller 41Kr

har du valgt levering pakkeshop modtager du sms/email fra GLS eller DAO når du kan hente varen. Din pakke ligger klar til afhentning i 10 dage . Ikke afhentede varer returneres herefter til vangsø brugskunst,køber betaler fragt for retur.

Fragtskade

hvis varen er i stykker ved modtagelse(fragtskade) skal du senest 3 dage efter modtagelse kontakte mig . Jeg behøver billede af pakkelabel, varen stand hvoraf skaden fremgår, samt kassen

Vangsø brugskunst kan ikke drages til ansvar for forsinkelser eller fejl hos transportør

Reklamationsret

Når du handler som forbruger på vangsø brugskunst har du 24 månders reklamtionsret.

Vil gøre alt for du oplever en god kundeservice, hvis du har en varer som du ønsker at reklamere overKøbsloven sikrer at du enten kan få varen reparet,ombyttede, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det er et krav at reklamation er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden vis skadeforvoldende adfærd

reklamation inden for 14 dage.

Er reklamationen berttiget refundere jeg dine rimelig fragtomkostninger.varen skal sendes retur i forsvarlig emballage og husk en kvittering af dine fragtomkostninger.

Håndterring af reklamationer tager som regl mellem 10-20 dage,

 

Hvis du fortryder købet sendes varen retur:

Vangsø brugskunst

Tornbjerg 80

8732 Hovedgård

modtager ikke pakker med sendt pr. efterkrav el uden omdeling

Når du reutnerer varen , bedes du beskrive problemet, kopi af ordrebekræftelse

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Returret

Varen sendes retur direkte til Vangsø brugskunst,Tornbjerg 80,8732 Hovedgård

Vedlæg en seddel med årsag påfør navn,adresse,tlf og kontonr 

bestillinsvare tages ikke retur eller hvis man selv har forårsagen skaden på tingene

Og ingen pakke modtages pr efterkrav